Producten‎ > ‎De Teint‎ > ‎

FDT BIO Mineral

Doel;
De teint perfect egaliseren in 3 bewegingen.

Gebruik;

Eerste beweging: bereid uw huid voor met de witte basis die het licht opvangt.
Breng met een vinger aan op de gereinigde en droge huid voor een optimaal resultaat en een make-up die lang houdt.

Tweede beweging: breng een laagje los poeder aan op het gelaat met een poederkwast. Dankzij de uiterst fijne textuur wordt de make-up zonder enige dekking gefixeerd.

Derde beweging: egaliseer de teint met de fond de teint BIO-MINERAL. Giet een beetje poeder in het deksel van de fond de teint BIO-MINERAL. Plet de mineralen met het Kabuki-penseel door het om te draaien. Klop lichtjes tegen het deksel om het teveel aan poeder te verwijderen en breng vervolgens het poeder op het gezicht aan met cirkelvormige bewegingen.

De troef: breng het minerale poeder voor een stralende teint met een poederkwast aan bovenaan op de jukbeenderen. Een stralende huidteint verzekerd.

Kijk hier voor de kleuren!

INCI:  MICA – ORIZA SATIVA (RICE) POWDER* – TOCOPHEROL - AMARANTHUS CAUDATUS SEED EXTRACT - OXYCOCCUS PALUSTRIS (CRANBERRY) SEED OIL - OLIVE OIL DECYL ESTERS –SQUALENE [+/– MAY CONTAIN : CI 77891 (Titanium dioxide) - CI 77491 (Red iron oxide) – CI 77492 (Yellow iron oxide) - CI 77499 (Black iron oxide)]
* : ingrédient issu de l'Agriculture Biologique / ingredient from Organic Farming
100% DU TOTAL DES INGREDIENTS SONT D’ORIGINE NATURELLE / 100% OF THE TOTAL INGREDIENTS ARE FROM NATURAL ORIGIN
10% DU TOTAL DES INGREDIENTS SONT ISSUS DE L’AGRICULTURE BIOLOGIQUE / 10% OF THE TOTAL INGREDIENTS ARE FROM ORGANIC FARMING